Bedrijfsprofiel

Het huidige bedrijf is in jan.1959 opgericht door Alwies Wevers. Er werd hem in 1958 toen hij nog bij Garage Hogenslag werkte bij wijze van grap gevraagd of hij voor zich zelf ging beginnen. “Ja zei hij”. Hij stopte in de zomer van 1958 bij Garage Hogenslag.alwies-wevers1

Vroeger werd er begonnen in het achterhuis/keuken van de eigen woning aan de Haaksbergseweg 87 met zijn bedrijf. Twee tractoren konden er vroeger net in en het gereedschap werd vroeger in de keukenkastjes en laden naast het keukengerij bewaard, tijdens het eten werd er even ruimte gemaakt.

Omdat het allemaal toch iets te klein was werd er in 1960 bij de gemeente een aanvraag gedaan voor een nieuwe houten werkplaats van 7 x 7m. En die werd toen gebouwd en niet lang erna werd deze uitgebreid tot een werkplaats van 7 x14m. Doordat de ruimte al snel weer wat krap werd, werd er in 1964 de huidige werkplaats gebouwd. Na die tijd werd de Showroom nog voorgebouwd en nog de boven woning. In 1989 werd de eerste opslagloods erbij gebouwd en in 1991 de tweede opslagloods. Sinds 1995 is er grond aangekocht voor de nieuwbouw van opslaghal aan de Kieftendijk, maar door klachten en fouten gaat deze waarschijnlijk niet door en kwamen de verhuisplannen in beeld en de nieuwbouw aan de GL.Rutgersweg.

en na dat we in mei 2013 zijn begonnen met de nieuwbouw van ons nieuwe pand ging de bouw voorspoedig , met nu als mooi resultaat gelegen op de hoek van de G.L. Rutgersweg en de Borculoseweg op een hele mooie zicht locatie,   het nieuwe pand is 65  x 25 m.het pand is voorzien van een mooie showroomCCF15062013_00000 met daarin de nieuwe machines, verder een ruim magazijn van 3 verdiepingen en een ruime werkplaats en aparte ruimte voor het las en slijpwerk verder een test ruimte voor het testen van de tractoren en een spuitcabine.